Binnen – zonweringen

Rolgordijnen
FlexColours rolgordijnen zijn bijna overal toepasbaar. Dit komt door een uitgekiende combinatie van decoratieveen functionele eigenschappen. Zowel in moderne als klassieke interieurs zijn FlexColours rolgordijnen een  stijlvolle, tijdloze raamdecoratie.

Verticale jaloezieën stof, aluminium en kunststof
Universeel, tijdloos en overal te gebruiken zijn FlexColours lamellen, beter bekend als verticale jaloezieën of gordijnjaloezieën.

Horizontale Jaloezieën
De FlexColours horizontale jaloezieën biedt oneindig veel keuze. De jaloezieën zijn in een groot aantal kleuren en met vele afwerkingsmogelijkheden verkrijgbaar.

1
Type Rolgordijnen
2
Type Vertikale jaloezieën - stof, aluminum en kunststof
3
Type Horizontale jaloeziën
ba 11
Type Splendid pliss voor op draaikiep raam

Of het nu gaat om het plaatsen van kunststof kozijnen in Heerhugowaard, oudorp, Bergen, Heiloo, Limmen, Alkmaar of Groet of het monteren van houten kozijnen in Amsterdam.
De konstruktie levert en monteert deskundig in een groot deel van Noord-Holland en heeft al veel projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de foto’s van onze projecten.

De Konstruktie

Hazenkoog 24d
1822 BS Alkmaar
Telefoon: +31 (0)72 564 48 72
Telefax: +31 (0)72 564 35 38
Email: mail@dekonstruktie.nl
Voeg toe aan adresboek

Over ons

De Konstruktie aan de Hazenkoog 24 D in Alkmaar is – sinds 1993 – dé specialist op het gebied van kozijnen en zonwering in Alkmaar en omgeving. De Konstruktie levert en monteert kunststof-, houten- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien,… [lees verder]

Onze projecten