Kunststof kozijnen

De Konstruktie is uw dealer in de regio Alkmaar en omstreken. Vele projecten in Alkmaar, Heiloo, Bergen, Egmond, Limmen, Heerhugowaard en onder andere Uitgeest gingen u al voor.

 

PRODUCTEN:

Wij leveren twee merken kozijnen. Te weten Gealan en Veka. Beide merken hebben zo hun eigen uitstraling en mogelijkheden.

De kunststof kozijnen zijn te leveren in het verdiepte profiel en in het vlakke traditionele profiel. En tegenwoordig ook in het HVL (Hout Verbinding Look) Zowel Veka als Gealan kozijnen kunnen dit aanbieden.

Kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in vele uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden. Tevens kan er gekozen worden uit een groot skala aan kleuren. Zowel de acrylaat kleuren als de kleuren met houtnerf structuur, het zogenaamde renolit folie, zijn geen probleem. Vele soorten glas, beslag, deurpanelen, horren behoren ook tot de mogelijkheden die wij u als klant kunnen bieden.

Zo kunnen wij samen met u de gewenste kunststof kozijnen ontwerpen aan de hand van uw wensen voor jarenlang plezier. Want kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en gaan een leven lang mee.

Tevens voldoen alle kunststof kozijnen standaard aan het politie keurmerk “ Veilig Wonen”.

-Voor meer informatie:  www.gealan.de/nl/

-Voor meer informatie: www.vekakozijn.nl

 

 

 

De Konstruktie

Hazenkoog 24d
1822 BS Alkmaar
Telefoon: +31 (0)72 564 48 72
Telefax: +31 (0)72 564 35 38
Email: mail@dekonstruktie.nl
Voeg toe aan adresboek

Over ons

De Konstruktie aan de Hazenkoog 24 D in Alkmaar is – sinds 1993 – dé specialist op het gebied van kozijnen en zonwering in Alkmaar en omgeving. De Konstruktie levert en monteert kunststof-, houten- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien,… [lees verder]

Onze projecten