Deskundige montage

De ervaren en gecertificeerde vaste monteurs van De Konstruktie monteren uw kozijnen en zonwering zorgvuldig en deskundig. Denk aan knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en markiezen. Ook monteren wij aluminium, kunststof en houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Bij het monteren van onze kozijnen en zonwering, maken wij altijd gebruik van onze gecertificeerde vaste monteurs. Deze monteurs – die al vele jaren ervaring hebben – monteren volgens diverse keurmerken.

Op uw kozijnen geven wij 10 jaar garantie (vraag naar het garantie certificaat)

Een kwalitatief slecht kozijn wat goed gemonteerd wordt is nog altijd beter dan een kwalitatief goed kozijn wat slecht gemonteerd wordt. En als u nou bedenkt dat wij het beide bieden: kwalitatief goede kozijnen en een goede montage, dan is de keuze toch snel gemaakt?

 

Op uw zonwering geven wij 5 jaar garantie (vraag naar het garantie certificaat)

 

De Konstruktie

Hazenkoog 24d
1822 BS Alkmaar
Telefoon: +31 (0)72 564 48 72
Telefax: +31 (0)72 564 35 38
Email: mail@dekonstruktie.nl
Voeg toe aan adresboek

Over ons

De Konstruktie aan de Hazenkoog 24 D in Alkmaar is – sinds 1993 – dé specialist op het gebied van kozijnen en zonwering in Alkmaar en omgeving. De Konstruktie levert en monteert kunststof-, houten- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien,… [lees verder]

Onze projecten