Montage kozijnen

Bij het monteren van onze kozijnen maken wij altijd gebruik van onze gecertificeerde vaste monteurs. Deze monteurs die al vele jaren ervaring hebben, monteren volgens diverse keurmerken. Het voordeel van dit keurmerk is dat de klant 10 jaar garantie krijgt op de montage.

Bij de montage van de kozijnen zullen wij als volgt te werk gaan:

•Bij aanvang van de klus zullen wij op de grond kleden neerleggen om zoveel mogelijk stof en puin op te vangen en uw vloer niet te beschadigen. Indien noodzakelijk dekken we uw vloer af met houten platen.
• U dient er zelf voor te zorgen dat de desbetreffende kamer voldoende ruimte heeft (ongeveer 1,50 m van af kozijn) om in te werken. De meeste werkzaamheden zullen dan ook binnen in het huis plaatsvinden.
• Wij raden u aan om kostbare spullen te verwijderen.
• Nu alles aan de kant is kan er begonnen worden met het slopen. De kozijnen en het glas worden in de meeste gevallen volledig verwijderd.
• Als alles gesloopt is, zullen wij dezelfde dag nog het gat dicht zetten met uw nieuwe kozijn. Het zal dan ook nooit voorkomen dat u met een open gat de avond in gaat.
• Na het plaatsen van het kozijn, zullen wij het glas plaatsen en het kozijn aan de binnenzijde afwerken.
• Als het nieuwe kozijn is geplaatst, kan er begonnen worden met het schoonmaken. Wij zullen de werkplek aanvegen, maar het echte schoonmaakwerk zal door uzelf gedaan moeten worden. En dan denken wij aan het stofzuigen van de desbetreffende kamer en het lappen van uw glas.

Nu alles geplaatst en afgewerkt is, kunnen wij u het garantiecertificaat toesturen. Hierop is te lezen is dat uw volledige 10 jaar garantie heeft op:
1. de kozijnen;
2. de kleurechtheid van uw kozijnen;
3. het glas;
4. en niet te vergeten het belangrijkste; de montage.
Een kwalitatief slecht kozijn wat goed gemonteerd wordt is nog altijd beter dan een kwalitatief goed kozijn wat slecht gemonteerd wordt. En als u nou bedenkt dat wij het beide bieden: kwalitatief goede kozijnen en een goede montage, dan is de keuze toch snel gemaakt?

Montage dvd
Vraag naar de montage dvd om een nog betere indruk te krijgen van de werkwijze (op te halen in de showroom).

De Konstruktie

Hazenkoog 24d
1822 BS Alkmaar
Telefoon: +31 (0)72 564 48 72
Telefax: +31 (0)72 564 35 38
Email: mail@dekonstruktie.nl
Voeg toe aan adresboek

Over ons

De Konstruktie aan de Hazenkoog 24 D in Alkmaar is – sinds 1993 – dé specialist op het gebied van kozijnen en zonwering in Alkmaar en omgeving. De Konstruktie levert en monteert kunststof-, houten- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien,… [lees verder]

Onze projecten