Foto’s projecten

De Konstruktie levert en monteert al haar producten in eigen beheer.

Graag laten wij u kennismaken met een aantal van onze projecten in een foto-overzicht. Dit foto overzicht wordt regelmatig aangevuld met nieuwe projecten.

  • Leveranciers

    Al onze producten komen bij leveranciers vandaan waarmee De Konstruktie al jarenlang zaken doet. Omdat deze leveranciers gevestigd zijn in Noord-Holland, kan De Konstruktie snel inspelen op de wensen van onze klanten.

  • Showroom
    In onze showroom krijgt u een juiste indruk van de producten die wij leveren. Om er zeker van te zijn dat de verkoper tijd voor u heeft adviseren wij om een afspraak te maken. Wanneer een klant een eventuele keus heeft gemaakt, wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt. Deze offerte is zeer uitgebreid. Alle details zijn erin verwerkt. Bij opdracht wordt alles door ons op het werk ingemeten.

Geïnteresseerd?

vraag
vrijblijvend
een offerte aan!

Meer weten over onze producten, prijzen en service? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

klik hier

Aanbiedingen 2016

Vraag naar acties is de showroom

klik hier

SINDS 1993

De Konstruktie is al sinds 1993 gevestigd op de Hazenkoog 24d in Alkmaar. Door onze eerlijke prijzen, goede service en persoonlijk contact hebben wij al een vrij grote klantenkring opgebouwd.

Lees meer >

Kwaliteit & Service

Wij leveren een goede kwaliteit, prijs en service. Op al onze kozijnen geven wij een blijvende garantie van 10 jaar. Op de zonweringen 5 jaar.

Lees meer >

De Konstruktie

Hazenkoog 24d
1822 BS Alkmaar
Telefoon: +31 (0)72 564 48 72
Telefax: +31 (0)72 564 35 38
Email: mail@dekonstruktie.nl
Voeg toe aan adresboek

Over ons

De Konstruktie aan de Hazenkoog 24 D in Alkmaar is – sinds 1993 – dé specialist op het gebied van kozijnen en zonwering in Alkmaar en omgeving. De Konstruktie levert en monteert kunststof-, houten- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien,… [lees verder]

Onze projecten