NIEUW raamdecoratie Speedy Pliss

keje speedy pliss

KeJe SpeedyPliss

De KeJe SpeedyPliss is een hoogwaardig raamdecoratieproduct voor kunststof – en aluminium kozijnen. De SpeedyPliss is te bedienen van boven naar beneden en van beneden naar boven.

De keuze in plisséstoffen varieert van decoratief tot en met geheel verduisterend.

KeJe Latende

De KeJe Latende is een raamjaloezie met 25 mm lamellen welke is geplaatst in een aluminium frame. Door middel van sterk magneetband kan de Latende gemakkelijk op het kozijn geplakt worden. De jalozie bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

De bediening gaat van boven naar beneden en blijft in elke gewenste stand staan.

De lamellen zijn en vele kleuren leverbaar.

KeJe Shadow

De KeJe Shadow is een decoratieve raamdecoratie. Het doek van de Shadow is trapsgewijs gevouwen en dubbel uitgevoerd. Door dit dubbele doek onststaat er een honingraatstructuur die enigszinds isolerend is.

De Shadow wordt compleet voorgemonteerd geleverd en ka door middel van een sterk magneetband op de glaslatten worden geplakt.

Het doek zelf bevindt zich tussen de glaslatten en het aluminium frame waardoor een nagenoeg vlak geheel onststaat.

De Shadow is ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Day ‘n Night

De KeJe Day ‘n Night is een dubbele raamplissé welke van twee soorten stof is voorzien: Doorschijnend en niet doorschijnend.

Dit stijlvolle raamdecoratieproduct is compleet voorgemonteerd in een aluminium frame en wordt door middel van sterk magneetband op het kozijn geplaatst.

Met de Day ‘n Night kunt u wisselen tussen niet doorschijnend, decoratief en geheel open door middel van handgrepen op de trekbalk.

De Day ‘n Night is uitermate geschikt voor slaapkamers, maar ook voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Het doek is in vele verschillende kleuren leverbaar.

KeJe Switch

De KeJe Switch is een zogeheten Top Down/Bottom Up plissé raamdecoratie welke in een aluminium frame is bevestigd. Afhankelijk van de privacy en lichtinval positioneerd u de KeJe Switch.

In elke stand geeft de Switch uw interieur een prachtige en decoratieve uitstraling.

Het doek van de KeJe Switch is in vele kleuren leverbaar.

De Konstruktie

Hazenkoog 24d
1822 BS Alkmaar
Telefoon: +31 (0)72 564 48 72
Telefax: +31 (0)72 564 35 38
Email: mail@dekonstruktie.nl
Voeg toe aan adresboek

Over ons

De Konstruktie aan de Hazenkoog 24 D in Alkmaar is – sinds 1993 – dé specialist op het gebied van kozijnen en zonwering in Alkmaar en omgeving. De Konstruktie levert en monteert kunststof-, houten- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien,… [lees verder]

Onze projecten